Festivalul de Teatru „Elvira Godeanu” – 2020

FESTIVALUL DE TEATRU „ELVIRA GODEANU” – EDIȚIA a II-a
  MAI 2020

 

!!! Ediția din acest an a festivalului a fost ANULATĂ.

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu, cu sprijinul Consiliului Local și Primăriei Mun. Târgu Jiu, organizează, în luna mai 2020, cea de-a doua ediție a  Festivalului de Teatru „Elvira Godeanu”.

 Evenimentul are ca scop crearea unui cadru favorabil exprimării performanței feminine în domeniul artei teatrale. Ne propunem să aducem în fața publicului din Târgu Jiu producții teatrale valoroase, creând un context deopotrivă necesar și oportun pentru a promova excelența feminină în teatru și a dezvolta publicul local și regional în domeniul artei teatrale.

Festivalul de Teatru „Elvira Godeanu” are caracter competitiv, juriul acordând premii pentru cea mai bună actriță în rol principal, cea mai bună actriță în rol secundar, cea mai bună regie (acordat unei regizoare), cel mai bun spectacol, precum și Premiul Național „Elvira Godeanu” pentru întreaga activitate, acordat unei personalități marcante a teatrului românesc.  Producțiile vor fi alese de un selecționer unic.

Se pot înscrie în festival atât producții ale teatrelor de stat, cât și independente din România. Producțiile înscrise în festivalul-concurs de teatru trebuie să aibă cel puțin un creator femeie (actriță, regizor, scenograf, light/sound designer, coregraf, dramaturg).

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” asigură cazarea și masa participanților, precum și cheltuielile privind transportul decorului și al personalului artistic și tehnic.

Pentru însriere, vă rugăm să trimiteți următoarele informații, pe adresa de e-mail festivaleg@gmail.com, până duminică, 1 martie 2020:

  • Fișa de înscriere completată
  • Un link cu filmarea integrală a spectacolelor propuse (link youtube/vimeo)

Contact: 0253 215 161 – Secretariat        0735 549 700 – Ioana Bogdan (PR)

0735 870 271 – Iani Gârbaciu (Consultant Artistic)

Vă mulțumim!